FŐOLDAL     JÁRVÁNYVESZÉLY   ÓRABÖRZE   TERMÉKEINK   GALÉRIA    FONTOS LINKEK     ELÉRHETŐSÉGEINK

Órabazár : Termékeink : Breitling

Breitling: a stílus örök

Egy karóra több puszta időmérő szerkezetnél: a karóra öltöztet, stílust kölcsönöz viselőjének, kiegészít, és azt üzeni, hogy viselője ügyel a részletekre. Ha Ön is így gondolja, akkor abban is egyetért, hogy egy időtálló, minőségi darab hosszútávon ruhatára és kiegészítői alapdarabjává válhat, és megalapozza a stílusát is.

A Breitling karórák pontosan ilyenek. Gyönyörű részletek, megkapó külső, meggyőző belső. A Breitling karórák a svájci minőség jellemében, az óragyártás hazájában készültek, az és élethosszig tartó megbízhatóságukról és pontosságukról ismerhetik fel az emberek.

A Breitling karórák nem csupán karórák, hanem valódi mesterművek, amelyeket ha egyszer magáénak tudhat az ember, többé nem akar majd másféle karórát a csuklóján hordani – hiszen egy ilyen órával a csuklóján mindenki magabiztosabbnak érezheti majd saját magát!

Ismerje meg Ön is ezt az életérzést, és válassza a Breitling karóráit! Válogasson a klasszikus és a modern modellek közül, és alapozza meg stílusát Breitlinggel!

 A legfrissebb kínálatunk fényképeit
 az alábbi web albumban találja:

picasaweb.com/antikora


.................................................................................................................................................

A Breitling órák története

A Breitling órák története

A Breitling órák már több mint egy évszázada állnak azoknak a rendelkezésére, akik szeretik az igazán minőségi és megbízható darabokat. 1884-ben még családi vállalkozásként kezdte meg hódító útját a svájci márka Léon Breitling órásmester keze nyomán, majd hosszú ideig a leszármazottai kezében maradt. Olyan sikeres volt a vállalkozás, hogy 1936-ban már a Brit Királyi Légierő számára szállítottak órákat, melyek speciálisan a pilóták igényeihez lettek szabva.

A Breitling név mind a mai napig egyet jelent a valódi minőséggel. Az évtizedek során újabb és újabb modellekkel álltak elő, amelyek méltó módon szolgálták ki a kor igényeit. Az 1970-es években ugyan válságon ment keresztül a cég, de ebből is talpra tudtak állni, és folytatták a remekbeszabott Breitling órák gyártását. A pilóták számára biztonsági funkciókkal ellátott órájuk éppen olyan sikeres, mint elegáns darabjaik.

Szeretne Ön is egy kiváló óra büszke tulajdonosa lenni? Akkor válassza bátran a Breitling cég termékeit, és nézzen szét óra katalógusunkban!

.................................................................................................................................................

Breitling Bidynator karóra

A nagynevű és közkedvelt svájci óragyár, egy remek darabja. 1951-ben látta meg a napvilágot, de a mai napig is csodálatosan működik.
Egy igazi csemege gyűjtők számára.


Ár: 210.000 Ft
.................................................................................................................................................


 
 

: FŐOLDAL - JÁRVÁNYVESZÉLY - ÓRABÖRZE - TERMÉKEINK - GALÉRIA - FONTOS LINKEK - ELÉRHETŐSÉGEINK

Omega - Breitling - Doxa - Vacheron Constantin - Patek Philippe - IWC - Piaget - Girard-Perregaux - Chopard
Corum - Rolex - Longines - Roamer - Oraborze

ÓRABAZÁR.HU
Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő képek, információk, adatok mind a szerző tulajdonát képezik.
Optimális felbontás: 1024x768 | Optimalizált böngésző: IE 6.0 vagy jobb


site: ÖtletMűhely