FŐOLDAL     JÁRVÁNYVESZÉLY   ÓRABÖRZE   TERMÉKEINK   GALÉRIA    FONTOS LINKEK     ELÉRHETŐSÉGEINK

Órabazár : Termékeink : Roamer
.................................................................................................................................................

Roamer Datoretro

Ez az óra igazi csemege azok számára, akik szeretik a megfizethető, mégis különleges termékeket. A különleges fazon, a formás, karakteres külső a 80-as évek derekáról származik, és ezt a világot hivatott prezentálni.

Ár: 45.000 Ft

.................................................................................................................................................

A Roamer óra története röviden

A Roamer óra története röviden Az órák világában számos neves cég létezik, amelyek szerkezeteikkel segítik a hétköznapjainkat, szebbé teszik otthonainkat, a csuklónkra adnak olyan ékszereket, amik egyszerre hasznosak és praktikusak is. Az egyik ilyen vállalkozás nem más, mint a Roamer, melynek remek karórái közül nálunk is vásárolhat!

A Roamer cég Fritz Meyer órásmester nevéhez fűződik, aki még a tizenkilencedik század végén nyitotta meg műhelyét Svájcban. A vállalkozása gyors fejlődésnek indult, a huszadik század elején már mind az alkalmazottak száma, mind pedig az éves gyártás mértéke hatalmas számokkal volt mérhető. Azóta természetesen, mint minden más cég esetében is lenni szokott, voltak hullámvölgyek, de a Roamer neve összeforrt a minőséggel és az egyediséggel.

Megnyerte a tetszését a Roamer, mint márka? A karóráikkal is elégedett lesz! Tartós, szép, megbízható szerkezeteket dobnak a piacra, melyek a vevő igényeit szolgálják. Ha szeretne egy igazán jó karórát, akkor válassza bizalommal a Roamer termékeit, és rendeljen tőlünk bátran!


 
 

: FŐOLDAL - JÁRVÁNYVESZÉLY - ÓRABÖRZE - TERMÉKEINK - GALÉRIA - FONTOS LINKEK - ELÉRHETŐSÉGEINK

Omega - Breitling - Doxa - Vacheron Constantin - Patek Philippe - IWC - Piaget - Girard-Perregaux - Chopard
Corum - Rolex - Longines - Roamer

ÓRABAZÁR.HU
Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő képek, információk, adatok mind a szerző tulajdonát képezik.
Optimális felbontás: 1024x768 | Optimalizált böngésző: IE 6.0 vagy jobb


site: ÖtletMűhely